Branding

Vi bygger brands der inspirerer. Branding handler om at udtrykke et firmas personlighed og værdier og opbygge en omfattende og konsekvent oplevelse, der matcher målgruppen og pleje langvarige relationer.

Logo og Identitetsdesign

Det mest effektive, overbevisende og autentisk billede af dit brand opnås gennem en samarbejdsprocess. Og med en grundig research og iterationer, udforsker vi mange muligheder, før vi finder et omfattende og alsidigt brandidentitet.

Logo og identitetsdesign

Navngiving og Formidling

Hvad vil du sige, og hvad er den bedste måde at sige det på? Sprog definerer et brand lige så meget som det æstetiske. Fra navngivning af dit firma til at formulere din slogan og positionering, er vi her for at hjælpe med at identificere og forstærke den mest autentiske stemme til dit brand.

Navngiving og Formidling

Brand Guidelines

Mere end nogensinde er det vigtigt at holde et brands integritet. Vi beskytter dit dit brand ved skabe logo specifikationer og retningslinjer for typografi, farve, ikonografi, billedstil og meget mere. Dette sikrer, at alle kan anvende din brandelementer korrekt og konsekvent.

Brand Guidelines

Marketingmateriale

Hvordan skal dine kunder engagere sig med dit brand? Gennem reklamering, tryksager eller socialer medier? Vi kan hjælpe dig med at forstærke dit brand med at oversætte det til print- og digitale kampagner. En konsekvent brand hjælper med at bevare en autentisk image.

Marketingmateriale

Er du klar til at skifte gear?