Digital

Vi hjælper med at formidle rummet mellem brugere og de oplysninger, de har brug for ved at bygge intuitive, brugercentreret grænseflader, der engagerer, glæder og kommunikerer tydeligt på alle enheder.

Informationsarkitektur

Vi tror på at en gennemtænkt informationsarkitektur lægger grunden til et intuitivt og effektiv website. Vi udfører en grundig analyse af det eksisterende og forventede indhold, som vi bruger til at kortlægge den mest logiske og organiserede struktur for dit website.

Responsiv webdesign

Vi skaber digitale oplevelser i forbindelse med brandidentitet, der fungerer konsekvent og problemfrit på tværs af alle browsere og enheder. Med tidligere erfaring inden for webudvikling vi ved præcis, hvordan layoutet skal implementeres i udvikler verden for at sikre en jævn kodningscyklus.

Responsiv webdesign

Wireframes og protoyping

Wireframes er den visuelle oversættelse af indhold og struktur inden for rammerne af en grænseflade, og med prototyper bliver der testet specifikke interaktioner. De giver os muligheden for at lave hurtige iterative beslutninger, før websitet bliver udviklet.

Wireframes og protoyping

Er du klar til at skifte gear?